• De Grote Nieuwjaarsbingo

  Rubriek: VARiA , Waan van de Dag

  Niet iedereen is fan van nieuwjaar. Speciaal voor deze mensen is er nu de Nieuwjaarsbingo!

  Nieuwjaar is er om een afgesloten jaar te vieren en een nieuw jaar in te luiden. Daar hoort terugblikken bij op momenten die zijn geweest en vooruitkijken naar momenten die gaan komen. Van een aantal momenten weet je eigenlijk al dat die gaan komen en dat is al op het feestje waar je de jaarwisseling viert. Ruzie over de televisie, oorverdovend lawaai en veel te hooggespannen verwachtingen.

  De Nieuwjaars Bingo

  Om het voor iedereen leuk te maken hebben wij een nieuwjaars bingo gemaakt. Je kunt het stiekem in je eentje spelen, of iedereen op het feest een kopietje geven.

  Het spel is simpel: elk symbool is gelinkt aan een getal. Doet de voorspelde situatie zich voor, dan mag je dit hokje doorstrepen. Heb je vier hokjes op een rechte lijn doorgestreept, dan heb jij de Nieuwsjaarsbingo uitgespeeld.

  Download het nu

  Het hele spel kun je hier downloaden. Uitprinten is wel zo makkelijk, daarna dubbelvouwen. Je kunt ook alleen de logo's downloaden.

  We wensen je veel speelplezier en een geweldig 2017!

  Natuurlijk zendt de VARA met Oud en Nieuw de oudejaarsconference uit, die wil je niet missen, toch? ;)

   

Gerelateerd

Google afluisterheader

Afluisterpraktijken ontmaskerd

Hoeveel krijgt Google mee van wat jij in gesprekken zegt?

ekdom wint zilveren radio ster header

Ekdom wint de Zilveren RadioSter

En dat mag best gevierd worden met deze fragmenten!

bierwijn

Fabeltjes over alcohol

Er zijn een heleboel uitspraken over alcohol, maar welke zijn compleet onzin? We hebben een paar fabeltjes op een rij gezet.