• De Grote Nieuwjaarsbingo

  Rubriek: VARiA , Waan van de Dag

  Niet iedereen is fan van nieuwjaar. Speciaal voor deze mensen is er nu de Nieuwjaarsbingo!

  Nieuwjaar is er om een afgesloten jaar te vieren en een nieuw jaar in te luiden. Daar hoort terugblikken bij op momenten die zijn geweest en vooruitkijken naar momenten die gaan komen. Van een aantal momenten weet je eigenlijk al dat die gaan komen en dat is al op het feestje waar je de jaarwisseling viert. Ruzie over de televisie, oorverdovend lawaai en veel te hooggespannen verwachtingen.

  De Nieuwjaars Bingo

  Om het voor iedereen leuk te maken hebben wij een nieuwjaars bingo gemaakt. Je kunt het stiekem in je eentje spelen, of iedereen op het feest een kopietje geven.

  Het spel is simpel: elk symbool is gelinkt aan een getal. Doet de voorspelde situatie zich voor, dan mag je dit hokje doorstrepen. Heb je vier hokjes op een rechte lijn doorgestreept, dan heb jij de Nieuwsjaarsbingo uitgespeeld.

  Download het nu

  Het hele spel kun je hier downloaden. Uitprinten is wel zo makkelijk, daarna dubbelvouwen. Je kunt ook alleen de logo's downloaden.

  We wensen je veel speelplezier en een geweldig 2017!

  Natuurlijk zendt de VARA met Oud en Nieuw de oudejaarsconference uit, die wil je niet missen, toch? ;)

   

Gerelateerd

Nasir ol Molkmoskee, MohammadReza Domiri Ganji

Onveilig? Nee joh!

Vorige week schreven we over Libanon, een land dat onveilig lijkt, maar een geweldige vakantiebestemming is. Deze week in de spotlight: Iran!

dickbruna

Nijntje huilt

Dick Bruna is overleden. Een kleine ode aan de tekenaar van het bekendste konijntje ter wereld.

de wereld op zijn kop gespiegeld beeld header

Zet jij de wereld op zijn kop?

Je wel eens afgevraagd hoe de wereld er op zijn kop uitziet? Op je kop gaan zitten werkt niet, maar een bijzondere bril opzetten wel.