• Het vervolg van Jeuk

  Rubriek: Jeuk , Series

  Na een weekje pauze kun je weer drie zondagavonden wegkruipen in je kussen van schaamte.

  Het vierde seizoen van Jeuk is in volle gang, maar met de kerst hadden Thomas Acda en Peter Heerschop even pauze. Vanaf 1 januari kun je weer drie zondagavonden om 21.20 uur op NPO 3 kijken naar de gênante situaties in Jeuk. 

  Serious Request

  Jeuk veilde dit jaar unieke thermosbekers van Jeuk, die beschikbaar werden gesteld door producent Kemna. Ze gingen uiteindelijk de deur uit voor 155 euro en daarmee is niet alleen de hoogste bieder blij, maar ook de kinderen die anders onnodig zouden lijden aan longontsteking, dat in Nederland meestal makkelijk te genezen is. VARA en Kemna bedanken de hoogste bieder hartelijk voor het gulle bod!

  De laatste drie

  Op zondag 1 januari, zondag 8 januari en zondag 15 januari kun je weer genieten van de pijnlijke situaties waarin Thomas Acda terechtkomt. En meestal is dat deels de schuld van zijn beste vriend Peter Heerschop. Jelka van Houten en Rosa Reuten hebben heel wat te stellen met hun mannen. Op deze zondag kun je om 21.20 uur terecht op NPO 3. Wil je ondertussen wat fragmenten zien van de nieuwe afleveringen? Word dan snel fan van Jeuk op Facebook!

  Jeuk terugkijken? Kijk dan snel op deze pagina!

Gerelateerd

Follow the Money KLEIN

Follow The Money is weer begonnen

Je ziet de Deense thriller elke maandagavond om 22.50 uur op NPO 2.

jeuk afl 10 header

De laatste aflevering van Jeuk

In wat voor pijnlijke situaties zullen de mannen terecht komen?

Follow the Money KLEIN 2

Heb je seizoen 1 van Follow The Money gemist?

Maandag 9 januari begint het tweede seizoen van Follow The Money op NPO 2. Maar wat gebeurde er in seizoen 1?