• Klem op de bank voor KLEM

  Rubriek: VARiA , Series , KLEM

  Een nieuwe dramaserie van de VARA: vanaf 19 januari op je buis te zien!

  Groot nieuws: de nieuwe dramaserie komt nóg eerder dan gepland op tv! De serie is niet pas 9 februari te zien, maar is vervroegd naar 19 januari 2017. Ga jij elke donderdagavond om 20.30 uur KLEM voor je buis zitten?

  Wat is KLEM? 

  KLEM is de nieuwe spannende dramaserie van de makers van Overspel en Vuurzee met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. In de serie speelt Barry Atsma de keurige weduwnaar Hugo die een hoge baan heeft bij de Belastingsdienst. Met zijn twee dochters leeft hij een rustig leven. Echter verandert dit alles wanneer zijn jongste dochter hartsvriendinnen blijkt te zijn met de dochter van de beruchte crimineel Marius. Doordat de levens van de twee vriendinnen zo hecht verbonden zijn, raken ook de levens van hun vaders meer en meer met elkaar verweven met alle noodlottige gevolgen van dien. Jacob Derwig vertolkt de rol van Marius. Georgina Verbaan is te zien in de rol van Kitty, de vrouw van crimineel Marius. 

  VARA zendt vanaf 19 januari 2017 de dramaserie KLEM op NPO 1 uit. Elke donderdag om 20.30 uur kun je van de serie genieten! Kijk verder op de site van KLEM.

Gerelateerd

floortje-naar-het-einde-van-de-wereld-seizoen-4-header

Opnieuw op reis met Floortje!

Floortje Dessing neemt jou mee op reis in het vierde seizoen van 'Floortje Naar Het Einde Van De Wereld'!

Letty Kosterman

In memoriam: Letty Kosterman

Oud-VARA presentatrice Letty Kosterman - "Het geluid en boegbeeld van de VARA" - is afgelopen zondag overleden in een verzorgingshuis in Bilthoven.

Klem Seizoen 2 KLEIN

KLEM krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van KLEM is zo goed ontvangen dat we nu al een tweede seizoen mogen aankondigen.