• Pakjesavond? Kassa!

  Rubriek: Informatief , Kassa

  Pepernoten, chocoladeletters en al dat andere strooigoed. Kassa test het allemaal voor jou!

  Vanavond is het pakjesavond! Dus wat voor lekkers komt er dan op de tafel of bij de haard te staan? Je wilt natuurlijk het beste van het beste, maar welk merk pepernoten en chocoladeletters is nou echt het best? Kassa zoekt het voor je uit. Wel zo handig!

  Chocoladelettercheck

  Kassa test tien verschillende soorten melkchocoladeletters van onder andere Tony's Chocolonely, Verkade, Jumbo, Albert Heijn en de Kruidvat. Welke chocoladeletter is nou het lekkerst?

  Wist je trouwens dat het keurmerk op chocoladeletters niet altijd even duurzaam is? In dit fragment van Kassa wordt het voor je uitgelegd.

  Pepernoten, pepernoten, pepernoten!

  Omdat Sinterklaas het al druk genoeg heeft, zoekt Kassa uit waar hij nu het beste strooigoed kan kopen. Ook hebben ze een lekker makkelijk recept zodat je zelf thuis pepernoten te bakken. 

  Moeite met dichten? Hallo, internet!

  Met al die kindertjes in het land blijft de sint maar aan het dichten. Het is daarom wel voor te stellen dat de goedheiligman soms de creativiteit even mist. Dus sint, heb je moeite met dichten? Op het internet kun je op allerlei websites terecht. Hier wordt dan, gratis of tegen betaling, een gedicht voor je gemaakt. Een kind kan de was doen! Maar hoe goed zijn dit soort gedichten? En is zo'n gedichtje dat geld wel waard?

  Wil je meer van dit soort interessante weetjes en tests? Kijk dan nog even op de pagina van Kassa!

Gerelateerd

PieterDerksVandaag

Columns van de Nieuws BV

Kijk hier de columns van de 'Druktemakers' van afgelopen week terug!

Nasir ol Molkmoskee, MohammadReza Domiri Ganji

Onveilig? Nee joh!

Vorige week schreven we over Libanon, een land dat onveilig lijkt, maar een geweldige vakantiebestemming is. Deze week in de spotlight: Iran!

kassa-maand-van-bewegen-header

Kassa: De Maand van het Bewegen

Durf jij de uitdaging aan?