• Shay Kreuger sluit de week af op Radio 2!

    Rubriek: Muziek , VARiA , Waan van de Dag

    In 'De wat een week show met Shay' sluit Shay de week af met haar luisteraars en vaste gasten van het programma.

    Vanaf vrijdag 6 januari sluit radio-DJ Shay Kreuger in haar nieuwe programma 'De wat een week show met Shay' de week af op NPO Radio 2. Misschien ken je Shayveca Kreuger al van FunX, als reporter voor 2Doc of als muziekkenner van DWDD. Op vrijdagnacht neemt ze in haar nieuwe show de week door met luisteraars en vaste gasten. Ze praat over hun week, wat ze van het nieuws vonden en wat de plannen voor de komende week zijn. 

    In de eerste uitzending zijn cabaretier, radio-DJ en rapper Riza Tisserand en wetenschapsjournalist en kandidaat van 'Wie is de Mol?' Diederik Jekel te gast. Ze bespreken het geweld tegen hulpverleners tijdens Oud en Nieuw, de kritiek op Ali B en het begin van een nieuw seizoen 'Wie is de Mol?'.

    ‘De wat een week show met Shay’ hoor je iedere vrijdagnacht van 00.00 uur tot 02.00 uur op NPO Radio 2! Wist je ook dat Giel Beelen weer terug is op de radio? Klik hier!

Gerelateerd

Nasir ol Molkmoskee, MohammadReza Domiri Ganji

Onveilig? Nee joh!

Vorige week schreven we over Libanon, een land dat onveilig lijkt, maar een geweldige vakantiebestemming is. Deze week in de spotlight: Iran!

mossweb

Zalige Zondag | Moss

Lekker wakker worden met de Amsterdamse rockband Moss!

dickbruna

Nijntje huilt

Dick Bruna is overleden. Een kleine ode aan de tekenaar van het bekendste konijntje ter wereld.