• Was jij een echte Superfan?

  Rubriek: Klassiekertjes , Throwback

  We blikken terug op één van onze klassiekertjes.

  Wat weet jij allemaal over je idool? Hoe goed ken je hem of haar nou écht? Dat is precies waar het om draaide in Superfan. 

  Robert ten Brink presenteerde het programma en vroeg drie kandidaten het hemd van het lijf over hun idool. Weten zij wat hun idool zou doen in bepaalde situaties? Robert sleepte het idool naar de studio en liet hem of haar zelf antwoord geven. Drie superfans en hun idool in één studio, alleen dat staat al garant voor een hoop vermaak. 

  Van Patricia Paay tot Danny de Munk, van André Hazes tot Lee Towers. Elk idool werd uitgenodigd in de studio, zo ook Gerard Joling. Hij werd bekend na het veroveren van de derde plaats in de Soundmixshow en bleek een perfecte gast voor de eerste uitzending van Superfan. 

  We hebben een deel van die aflevering nog even tevoorschijn weten te halen (bekijk 'm hieronder of klik hier):

  Het spelprogramma begon in 1986 en wisselde telkens van studio. Het werd onder andere in het Efteling Theater in Kaatsheuvel opgenomen. In 1988 kwam er een eind aan Superfan. 

  Meer klassiekertjes zien? Neem dan hier eens een kijkje! 

Gerelateerd

EersteLingo

Klassieker: Eerste Lingo ooit

"Groen-groen-groen!" Er gaan geruchten dat Lingo terugkeert op televisie. Bij SBS6. Een goede reden om eens te kijken hoe het allemaal ooit begon.

mies b jarig header

Mies Bouwman is jarig!

En daarom zetten wij de mooiste fragmenten uit het afgelopen jaar op een rij!

Paul_de_leeuw_Kerst

Uit de oude kerstdoos

Speciaal voor jou: de mooiste en leukste kerstvideo’s uit ons archief.