• TV Monument: De oergeschiedenis van het VARA cabaret

  Rubriek: Informatief , Cabaret

  Ga mee op een reis door de tijd met heel veel humor!

  VARA en cabaret. Die twee dingen horen bij elkaar, want cabaret is tot op de dag van vandaag een van de hoofdthema's van de VARA.

  In 'TV Monument: De oergeschiedenis van het VARA cabaret' neemt Han Peekel je mee op reis door de humoristische geschiedenis van 65 jaar VARA Cabaret. Over jonge cabaretiers die een podium kregen en hoe dat zorgde voor heel veel kijkplezier en heel wat nieuwe televisiepersoonlijkheden als Paul de Leeuw, Jack Spijkerman, Youp van ’t Hek, Herman Finkers en vele anderen. Maar denk ook aan de eerste oudejaarsconference van Wim Kan. Zijn laatste conference is nog steeds heel actueel, dat hoorde je in De Nieuws BV. De oudejaarsconference van dit jaar wordt het eerst door een vrouw gedaan! De eer gaat naar Claudia de Breij

  De leukste cabaretfragmenten vind je hier bij de VARA! Meer TV Geschiedenis? Kijk dan op de pagina van TV Monument.

  Deel 2 van TV Monument: De oergeschiedenis van het VARA cabaret zie je 31 december om 15.35 uur op NPO 1. Deel 1 zag je op 24 december bij de VARA op NPO 1.

Gerelateerd

blackhistorymonthheaderwebsite

Black History Month

In de Verenigde Staten staat de maand februari in het teken van Black History Month...

zembla misbruik kerk

Zembla: Misbruik in de kerk

Waarom trekt de kerk de verhalen van slachtoffers in twijfel?

paulien-cornelisse-hallo-aarde-header

Paulien Cornelisse | Hoe spreek jij het uit?

Het is de Internationale Dag van de Moedertaal! Daarom een klein taallesje van niemand minder dan... Paulien Cornelisse!