• 3x Herfstrecepten

  Rubriek: Eten , Waan van de Dag

  Herfst vraagt om warme, stevige gerechten. Wij zochten er drie voor je uit!

  Het wordt sneller donker, de bomen kleuren bruin met oranje en het is een stuk frisser. Als je dan weer een lange dag gehad hebt ben je toe aan een stevige maaltijd. Wij snappen dat en daarom zochten we drie herfstige recepten voor je op! Lekker makkelijk, want zo is het geen probleem meer om te eten wat de pot schaft. 

  1. Vegan hutspot

  Dit recept kon niet ontbreken, want hutspot is gemaakt voor de herfst! Vetjebol maakte een speciale vegan versie uit de oven. Lekker om eens een andere variatie van dit oerhollandse gerecht te proberen! Het boodschappenlijstje vind je hier.

  2. Geroerbakte boerenkool met knalgroene omelet en glasnoodles

  In Groen Licht maakte Sanne Vogel een gerecht klaar met een ingrediënt dat niet mag missen in een herfstachtig lijstje: boerenkool. Het is echt een soort supergroente en dat is perfect voor de extra vitamienen in deze gure tijd. Het recept vind je hier

  3. Erwtensoep

  Dit is zo'n gerecht dat je de hele dag door kunt eten. Als lunch, tussendoortje of gewoon als avondeten. Als we aan erwtensoep denken, denken we automatisch aan herfst, winter en aan schaatsen. Erwtensoep uit blik is goed, maar het is natuurlijk nog lekkerder en leuker als je hem zelf kunt maken! In Pauls Puber Kookshow vonden ze dat ook een goed idee. Het recept van deze snert vind je hier!

  Kijk hier welk drankje bij jou past en klik hier voor een diervrij dagmenu!

Gerelateerd

midsommarheader

Feesten als de Zweden op 21 juni!

De langste dag van het jaar is een goede reden voor een feestje, toch?

daankamphorstheader

"Sommige beelden durf ik niet terug te kijken"

Daan (22) maakt een documentaire over zijn doodzieke vader.