Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

5 apps tegen verveling

11-08-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
295 keer bekeken
  •  
vv app
Zit je je een beetje te vervelen deze vakantie? Dan helpen wij je wel een handje. Wij hebben vijf apps voor je waarmee je je deze zomer niet hoeft te vervelen.

2 voor 12 en Per Seconde Wijzer:

Wist je dat de populaire quizzen 2 voor 12 en Per Seconde Wijzer ook allebei een app hebben? Nu kan je zelf in de rol van kandidaat kruipen en de moeilijkste vragen beantwoorden. En als je klaar bent om je kennis aan de rest van de wereld te laten zien kan je het opnemen tegen een andere speler!
Tijdens de uitzendingen van 2 voor 12 en Per Seconde Wijzer kan je met de app bovendien meespelen voor mooie prijzen zoals een horloge of een pennenset!

Vroege Vogels:

Er is altijd van alles te zien in de natuur. Kom je tijdens je wandeling iets tegen dat je niet herkent? Maak dan een foto en upload hem in de app van Vroege Vogels. Binnen no time hebben andere gebruikers het antwoord klaar.
En kan je zelf elke vogel en plant herkennen, help dan anderen aan een antwoord te komen!

SpringSprong en Karaoke:

En terwijl je zelf rustig een quizvraag beantwoordt of vogels aan het spotten bent, moet je de kinderen ook even zoet houden. Bijvoorbeeld met de twee apps van Kinderen voor Kinderen. Laat ze lekker meezingen met hun favoriete hits in de karaoke-app en stuur daarna het optreden in!
En als ze dan hun energie nog niet kwijt zijn, kunnen ze die er uit springen met SpringSprong!

Weet je nog een andere app waarmee je met gemak de zomer mee doorkomt? Laat het weten in de comments!

Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!