• Cold Feet: Een nieuwe seizoen met nieuwe karakters

  Rubriek: Series , Cold Feet

  Na 13 jaar een nieuwe seizoen Cold Feet, wat is er allemaal veranderd?

  Al eerder kon je op onze site lezen over de terugkeer van de hitserie Cold Feet bij de VARA. Dertien jaar geleden leek de serie definitief geëindigd te zijn, maar ondertussen weten we dat er zelfs nog een zevende seizoen binnenkort gefilmd gaat worden. Na het zien van de eerste aflevering van het nieuwe seizoen bleek dat 'Cold Feet' echt weer helemaal terug is en de fans zijn enthousiast!

  Wat je nog niet wist

  In een interview met een Brits magazine bleek dat hoofdrolspeler James Nesbitt (Adam Williams) de recensies liever niet leest. Hij kan zich waarschijnlijk nog de vernietigende kritieken herinneren uit de jaren '90 toen Cold Feet voor het eerst te zien was. Tegelijkertijd realiseert hij zich dat "miljoenen fans niet kunnen wachten om Cold Feet weer te zien". Hij vindt het jammer dat hij de serie niet op dezelfde manier kan zien als de fans van het eerste uur, omdat hij al weet wat er gaat gebeuren.

  Dit seizoen zullen we Helen Baxdale (Rachel Bradley) moeten missen, omdat ze het loodje legt aan het eind van seizoen 5. Er zijn geruchten dat er flashback scenes opgenomen zijn, waarin ze wel een rol speelt, maar dit lijkt ontkracht te worden door de woorden van Fay Ripley (Jenny Gifford) in hetzelfde interview: "In het nieuwe seizoen zitten helemaal geen flashbacks."

  Er zijn natuurlijk nieuwe karakaters!

  Er zijn natuurlijk wel nieuwe karakters! Rebelse puber Matthew Williams, de zoon van Adam en Rachel. Angela's vader Eddie, die als succesvolle zakenman op de rokken van Karen jaagt. Angela zelf natuurlijk, de nieuwe vlam van Adam. En David's leven heeft ook niet stilgestaan: de advocaat die hem hielp in zijn scheiding met Karen is nu zijn vrouw, genaamd Robyn Duff. Maar hun relatie loopt niet heel lekker.

  Een oude Castfoto

  Meer lezen over Cold Feet? Kijk dan hier.

Gerelateerd

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!

Klem Seizoen 2 KLEIN

KLEM krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van KLEM is zo goed ontvangen dat we nu al een tweede seizoen mogen aankondigen.