• Cold Feet is terug met een nieuw seizoen!

  Rubriek: VARiA , Series , Cold Feet

  De bekende Britse komedieserie 'Cold Feet' is vanaf vrijdag 28 oktober te zien op NPO 3.

  De hitserie Cold Feet uit de jaren ’90 is terug van weggeweest en om maar meteen met de deur in huis te vallen: het voelt weer als vanouds. Dezelfde groep, dezelfde stad en dezelfde gezonde dosis Britse humor. Toch is er een groot verschil met eerdere seizoenen: Adam, Pete, David, Karen en Jenny zijn nu geen dertigers meer.

  Wat kun je verwachten?

  In het nieuwe seizoen komt Adam terug uit Singapore om zijn oude vrienden, die inmiddels door het leven gaan als vijftigers, in Manchester op te zoeken. Maar zijn bezoek is niet zonder reden: hij komt persoonlijk vertellen dat hij binnenkort gaat trouwen met zijn Singaporese vriendin Angela. Iedereen vindt daar zo het zijne van en steekt dat niet onder stoelen of banken: Angela is maar liefst 18 jaar jonger, dus dat kan toch nooit goed gaan? Is Adam helemaal gek geworden?

  Tijdens zijn bliksembezoek herenigt Adam zich ook weer met zijn zoon Matthew, maar dat loopt niet zoals gehoopt. Hoe belangrijk hij het ook vindt, zijn zoon is niet van plan om op zijn bruiloft te komen. Hij heeft wel iets beters te doen. En ook Pete, Adams beste vriend, kan door omstandigheden niet naar de bruiloft komen. Hoe gaat Adam er in vredesnaam voor zorgen dat zijn dierbaren toch aanwezig kunnen zijn? Gelukkig komt zijn nieuwe wederhelft met een passende oplossing...

  Seizoen 6

  Het nieuwe seizoen van Cold Feet zit boordevol onderwerpen waar je op middelbare leeftijd mee te maken krijgt. Hoe ga je bijvoorbeeld om met iemand die last krijgt van een midlifecrisis? Wat is de beste manier om opstandige pubers op te voeden en hoe houd je het na jaren nog spannend in bed?

  Cold Feet is vanaf 28 oktober elke vrijdag om 20.30 uur te zien op NPO 3.

Gerelateerd

Schermafbeelding 2017-06-12 om 22.13.13

Prijs voor Floortje!

Wauw, met haar tweedelige docu-serie Floortje Terug Naar Syriƫ won ze de prestigieuze BANFF Rockie Award!

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

paashaasthijs

Winnen: Paashaas Thijs deelt uit

Radio 2-dj Thijs gaat vrijdagnacht als paashaas door het land! Langs tuinen, tankstations, terrassen en wie weet waar nog meer...