• Cold Feet stoomt door

  Rubriek: Cold Feet , Series

  De Britse serie Cold Feet verbaast vriend en vijand met een succcesvolle comeback na 13 jaar.

  Cold Feet, een legendarische serie uit de jaren '90 verscheen pardoes met een zesde seizoen dit jaar. Dertien jaar na de laatste aflevering waren de karakters weer terug en de fans smullen er van.

  De derde aflevering

  In de eerste twee afleveringen zien we hoe Adam werkt aan de relatie met zijn zoon Matthew, die niks begrijpt van de 18 jaar jongere vriendin van zijn vader. Pete en Jenny hebben het lastig op financieel gebied, wat ook weer leid tot andere relatieproblemen. Maar wat gaat Jenny doen nu ze zich realiseert dat Pete depressief is en haar hulp nodig heeft? Wij vermoeden dat Adam in deze draaikolk van emoties zal worden gezogen. Houdt hij dan wel tijd over om zijn eigen gezinsproblemen op te lossen?

  Aflevering Drie - Teaser

  Het volgende seizoen

  We hadden al bekend gemaakt dat er een zevende seizoen aankwam. Fans zijn ondertussen druk aan het speculeren wat er zal gebeuren in dit nieuwe seizoen, maar in Nederland zijn we natuurlijk nog niet klaar met seizoen 6. Zonder dus dingen te verklappen, zijn er een aantal grote lijnen waarvan we verwachten dat ze doorgezet worden in seizoen 7.

  Wij denken dat er meer aandacht zal zijn voor Matthew, de zoon van Adam en de perikelen waar hij tegenaan gaat lopen. Zullen er parallellen zijn met de fouten die zijn vader Adam heeft gemaakt? Ook zijn we erg benieuwd naar het verdriet van Adam over het verlies van Rachel, waar we zeker in de eerste twee afleveringen van seizoen 6 redelijk vlot overheen zijn gegaan. En op welke manier werkt dat verdriet door in keuzes die hij maakt in zijn nieuwe relatie? En komt Rachel misschien dan terug in flashbacks?

  Cold Feet zie je elke vrijdagavond om 20.30 uur op NPO 3.

Gerelateerd

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!

Klem Seizoen 2 KLEIN

KLEM krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van KLEM is zo goed ontvangen dat we nu al een tweede seizoen mogen aankondigen.