• De nieuwe spannende dramaserie KLEM

  Rubriek: Series , KLEM

  Elke donderdag zie je KLEM om 20.30 uur op NPO 1 met onder andere Barry Atsma, Georgina Verbaan en Jacob Derwig.

  De makers van Overspel en Vuurzee hebben een gloednieuwe serie voor je genaamd 'KLEM'. In deze serie zien we hoe de levens van hoge belastingambtenaar Hugo Warmond (Barry Atsma) en beruchte crimineel Marius Milner (Jacob Derwig) in elkaar vervlochten raken. De dochter van Marius en Kitty (Georgina Verbaan) is namelijk de hartsvriendin van de dochter van Hugo. En hoezeer Hugo ook zijn best doet om afstand te houden tot crimineel Marius, de mannen raken klem in elkaar leven.

  KLEM

  De serie is geschreven door Frank Ketelaar, die eerder de succesvolle serie Overspel schreef over een corrupt advocatenkantoor. In samenwerking met Robert Kievit, die net als Ketelaar verantwoordelijk was voor de serie Vuurzee, hebben ze wederom een spannende dramaserie afgeleverd die zowel aandacht heeft voor grote en dodelijke problemen als de zaken waar je tegenaan loopt in ongebruikelijke gezinnen. De serie won dit jaar al een gouden kalf voor Beste Acteur (Jacob Derwig). Ook is de serie geselecteerd voor het FIPA, een grote internationale televisiecompetitie, als enige Nederlandse serie.

  Wat kun je verwachten?

  Om meer te weten te komen over de serie kun je terecht op klem.vara.nl. Hier vind je de officiële trailer van de serie, maar ook interviews met de acteurs en beelden van de set.

  KLEM zie je elke donderdag om 20.30 uur op NPO 1.

Gerelateerd

hollandshoopheader

Wietplantages regelen en bloed uitsmeren voor je werk

Deze setdressers van Hollands Hoop en Klem kijken er niet van op.

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!