• Dit wist je nog niet over onze politici!

  Rubriek: Waan van de Dag , politiek

  Rutte heeft naast premier zijn nóg een baan en Jesse Klaver was vroeger niet zo links als je zou denken... Lees hier alle weetjes!

  Morgen is het zover. Dan gaan we massaal naar de stembus. De peilingen, debatten en politieke kwesties vliegen ons om de oren. Maar hoe goed kennen we de politici eigenlijk? Tijd om wat persoonlijke weetjes op een rij te zetten!

  Mark Rutte heeft naast premier zijn nóg een baan

  We beginnen met de premier van Nederland: Rutte. Naast zijn drukke leven in Den Haag weet Rutte elke donderdagochtend tóch nog een gaatje te vinden en staat hij als leraar maatschappijleer voor de klas! Wanneer hij eindelijk wat tijd heeft voor zichzelf heeft hij een wat eigenaardige bezigheid. Thuis loopt hij namelijk het liefst naakt rond... Wel met de gordijnen dicht hoor.

  Geert Wilders is een enorme dierenvriend

  Dat Geert Wilders het met veel mensen in Nederland niet bepaald goed kan vinden is algemeen bekend. Maar wist je al met welke groep Wilders wél goed opschiet? Met dieren! Hij is een enorme dierenvriend. Zo bezocht hij een zeehondenopvang centrum en poseerde met een glimlach van oor tot oor met een koalabeer op zijn Instagram met de titel Cute koala. Zo blij hebben wij Wilders nog nooit gezien! Hoe dol Wilders is op zijn eigen huisdieren bleek wel toen hij heel Nederland opriep namen te bedenken voor zijn twee katten. Misschien kan Wilders al die liefde af en toe wat meer projecteren op zijn medemens…

  Jesse Klaver was vroeger een stuk minder links

  Jesse Klaver doet niets liever dan met zijn twee kinderen en vrouw op een racefiets door de duinen scheuren. Lekker groen en milieubewust! Dat konden we wel verwachten van de lijsttrekker van GroenLinks. Maar wat je vast nog niet wit is dat Klaver vroeger last had van een flinke portie geldzucht. Op de vraag "Wat wil je later worden als je groot bent?" Antwoordde hij steevast: 'Miljonair!'

  Pechtold heeft een hele sportieve hobby voor het goede doel

  Wat is er nou lekkerder dan af en toe je hoofd leeg te maken en alle politieke-stress van je af te hakken? Dat denkt Alexander Pechtold ook. Hij gaat namelijk maandelijks samen met een club mannen houthakken! De opbrengt van het hout dat verkocht wordt gaat naar een goed doel. Pechtold is dus sportief én een gulle goedzak tegelijk!

   Foto: Lenny Oosterwijk

  Marianne Thiemen en Emile Roemer samen op vakantie?

  Marianne Thiemen zou van alle lijsttrekkers het allerliefst op vakantie willen met Emile Roemer. Naast dat ze hem een hele sympathieke en gezellige vent vindt, zou het misschien wel mee kunnen spelen dat Roemer onwijs muzikaal is. Hij kan namelijk heel goed overweg met een saxofoon! 

   

  Henk Krol is erg gesteld op zijn rust

  Na een dag hard werken heeft Henk Krol thuis écht tijd voor zichzelf nodig. Daarom heeft hij achter in de tuin in het schuurtje een ware ‘mancave’ gebouwd waar hij zich ongestoord in alle rust terug kan trekken. 

  De muzieksmaak van Sybrand Buma

  Sybrand Buma ligt qua muzieksmaak op één lijn met het gros van Nederland. Hij doet namelijk niets liever dan meezingen met de hits van zijn idool Adele.

   

   Meer politiek? Neem dan hier een kijkje!

Gerelateerd

Floortje-naar-het-einde-van-de-wereld

Stem nu: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Vanaf dit moment kan Nederland weer stemmen op zijn of haar favoriete (BNNVARA) programma, acteur, actrice, presentator en presentatrice.

matthijs

Matthijs verkort seizoen DWDD

Hij zal het programma in het vervolg telkens zes maanden per jaar presenteren.

Mandela Zoetermeer

De meest lelijke objecten vernoemd naar Nelson Mandela

Mandela moet natuurlijk vereeuwigd worden, maar sommige eerbetonen komen niet al te goed uit de verf...