• Heb je seizoen 1 van Follow The Money gemist?

  Rubriek: Series

  Maandag 9 januari begint het tweede seizoen van Follow The Money op NPO 2. Maar wat gebeurde er in seizoen 1?

  In het eerste seizoen van de Deense thriller 'Follow The Money' maken we kennis met twee rechercheurs die op het spoor komen van een omvangrijke fraude in de Groene Energie sector. Voordat je aan seizoen twee kan beginnen op de maandagavonden op NPO 2 is het misschien handig om nog even een opfrissertje te krijgen over seizoen één.

  Seizoen 1

  Het onderzoek begint met de vondst van een lijk in een windmolenpark. Het ongeleide projectiel Mads Justesen is geïnteresseerd in deze moord en samen met partner Claudia Morena duiken ze in een omvangrijk fraudeschandaal. Het blijkt, al voordat de helft van het eerste seizoen bereikt is, dat zelfs hoge ambtenaren op het ministerie betrokken zijn. Ondertussen wordt het ook niet gemakkelijk op persoonlijk vlak: Mads en zijn vrouw gaan voorlopig uit elkaar omdat ze beide vreemd gaan en Claudia laat haar nieuwe date kennis maken met haar zoon Bertram, maar deze man is misschien wel betrokken bij de enorme fraude. Plus Claudia heeft al een relatie.

  Na de beurslancering van Energreen, het bedrijf dat een centrale rol speelt in de frauduleuze praktijken, wordt het echt spannend. Door een aantal blunders van de agenten blijven ze achter met nul bewijsmateriaal. Ze proberen dus aan te tonen dat het bedrijf geen geld bezit en valse verklaringen stuurt over hun rekeningen. De slechte financiële baas van het bedrijf pleegt zelfmoord als deze informatie naar buiten komt, maar de hoogste baas blijft helaas buiten schot, omdat Mads geen geduld had.

  Seizoen 2 - Teaser

  Vanaf 9 januari kijk je elke maandag om 22.55 uur naar het tweede seizoen van Follow The Money op NPO 2.

Gerelateerd

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!

Klem Seizoen 2 KLEIN

KLEM krijgt een tweede seizoen

Het eerste seizoen van KLEM is zo goed ontvangen dat we nu al een tweede seizoen mogen aankondigen.