• Het beste van Kassa

  Rubriek: Kassa , Informatief , Waan van de Dag

  We hebben de beste fragmenten uit februari voor je op een rijtje gezet!

  Het is zaterdag en dat betekent dat het weer tijd is voor Kassa! Voordat je vanavond weer naar een nieuwe uitzending kijkt, blikken we eerst nog even terug op de 5 beste fragmenten van februari. 

  1. Veel onrust door verbod op asbestdaken

  Asbestdaken zijn een groot probleem. De overheid wil dat alle asbestdaken voor 2024 geruimd worden. Maar voor wie zijn de kosten?

  2. Verwijderde bestanden plotseling terug in clouddienst Dropbox

  Gebruikers van de clouddienst Dropbox kregen bestanden terug die zij jaren geleden al verwijderd hadden. En dat terwijl Dropbox beweert  bestanden niet langer dan 30 dagen te bewaren. 

  3. Verpakkingen van snacks in de bioscoop worden steeds groter

  Je herkent het vast als je naar de bioscoop gaat, voordat je bij de zaal aankomt moet je eerst langs grote hoeveelheden eten en snoep. Als je iets wil snacken kan je alleen kiezen uit een mega-verpakking. En deze verpakkingen worden steeds groter. 

  4. Honderden klanten ontvangen geen tablet van Ziggo

  Mensen die zich in september en oktober 2016 hebben aangemeld voor het Ziggo Alles-in-1 pakket konden kiezen voor een korting of een welkomstcadeau, namelijk een Huawei MediaPad T1 7.0 tablet cadeau t.w.v. 100 euro. Honderden klanten kozen voor het laatste maar ontvingen het cadeau van Ziggo niet. 

  5. Onbewust bellen naar peperdure 0900-nummers

  Als je op Google het nummer van de klantenservice van een bepaald bedrijf zoekt kun je nietsvermoedend terechtkomen bij een dure 0900 doorverbindservice. En voor deze service betaal je de hoofdprijs. 

  Kijk vanavond, 25 februari, naar Kassa om 19.05 uur op NPO 1. En hier vind je alle andere fragmenten.

Gerelateerd

Floortje-naar-het-einde-van-de-wereld

Stem nu: Gouden Televizier-Ring Gala 2017

Vanaf dit moment kan Nederland weer stemmen op zijn of haar favoriete (BNNVARA) programma, acteur, actrice, presentator en presentatrice.

matthijs

Matthijs verkort seizoen DWDD

Hij zal het programma in het vervolg telkens zes maanden per jaar presenteren.

meditation-girl3

Mediteren kun je leren

Ben je net weer terug van vakantie en wil je dat zen-gevoel nog even vast kunnen houden?