• Het vervolg van Jeuk

  Rubriek: Jeuk , Series

  Na een weekje pauze kun je weer drie zondagavonden wegkruipen in je kussen van schaamte.

  Het vierde seizoen van Jeuk is in volle gang, maar met de kerst hadden Thomas Acda en Peter Heerschop even pauze. Vanaf 1 januari kun je weer drie zondagavonden om 21.20 uur op NPO 3 kijken naar de gênante situaties in Jeuk. 

  Serious Request

  Jeuk veilde dit jaar unieke thermosbekers van Jeuk, die beschikbaar werden gesteld door producent Kemna. Ze gingen uiteindelijk de deur uit voor 155 euro en daarmee is niet alleen de hoogste bieder blij, maar ook de kinderen die anders onnodig zouden lijden aan longontsteking, dat in Nederland meestal makkelijk te genezen is. VARA en Kemna bedanken de hoogste bieder hartelijk voor het gulle bod!

  De laatste drie

  Op zondag 1 januari, zondag 8 januari en zondag 15 januari kun je weer genieten van de pijnlijke situaties waarin Thomas Acda terechtkomt. En meestal is dat deels de schuld van zijn beste vriend Peter Heerschop. Jelka van Houten en Rosa Reuten hebben heel wat te stellen met hun mannen. Op deze zondag kun je om 21.20 uur terecht op NPO 3. Wil je ondertussen wat fragmenten zien van de nieuwe afleveringen? Word dan snel fan van Jeuk op Facebook!

  Jeuk terugkijken? Kijk dan snel op deze pagina!

Gerelateerd

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!

barryfiod

Barry langs bij de FIOD

Voor zijn rol in de spannende dramaserie KLEM deed Barry Atsma research bij de FIOD.