• Kassa: De Maand van het Bewegen

  Rubriek: Kassa , Informatief

  Durf jij de uitdaging aan?

  Elke maand volgt Kassa een gezin dat een uitdaging aangaat. Al deze uitdagingen zijn in het thema 'De maand van'. Een maand zonder suiker? Of een maand zonder je smartphone? Kassa onderzoekt hoe makkelijk dit vol te houden is. De uitdaging deze maand? De Maand van het Bewegen!

  Ga jij de uitdaging aan?

  Uit onderzoek blijkt dat in de lijst van goede voornemens voor 2017 'meer sporten en bewegen' ruim op nummer 1 staat. Miljoenen Nederlanders brengen een groot deel van de dag zittend door, zowel op werk als thuis. Omdat uit hetzelfde onderzoek ook blijkt dat lang zitten enorm ongezond is, nam Kassa het innitiatief jou op weg te helpen om meer te gaan bewegen! Kassa daagt jou én je collega’s uit om in februari meer te gaan bewegen! 

  Hoe houd je het vol?

  Meer bewegen? Eén optie is natuurlijk om gelijk na je werk door te gaan naar de sportschool, maar ook in je werkomgeving kun je met kleine aanpassingen al veel winst behalen. Kassa plaatst elke dag een video met tips voor op kantoor. Maar hoe houd je jouw goede voornemen om meer te bewegen ook daadwerkelijk vol?

  Kijk elke zaterdag om 19.55 uur naar Kassa om op de hoogte te blijven van alle consumentennieuws en 'De maand van'.

Gerelateerd

meditation-girl3

Mediteren kun je leren

Ben je net weer terug van vakantie en wil je dat zen-gevoel nog even vast kunnen houden?

nieuwe apps augustus VARA

De beste apps waar je nog nooit van hebt gehoord

Het is tijd voor iets nieuws op je telefoon, want er is nog zoveel te ontdekken in de appstore!

cabaret

Een week vol cabaret

Ben je vaak tot laat wakker of kun je 's avonds laat even een keertje niet in slaap vallen? Dan hebben wij iets moois voor je.