• Kassa: De Maand van het Bewegen

  Rubriek: Kassa , Informatief

  Durf jij de uitdaging aan?

  Elke maand volgt Kassa een gezin dat een uitdaging aangaat. Al deze uitdagingen zijn in het thema 'De maand van'. Een maand zonder suiker? Of een maand zonder je smartphone? Kassa onderzoekt hoe makkelijk dit vol te houden is. De uitdaging deze maand? De Maand van het Bewegen!

  Ga jij de uitdaging aan?

  Uit onderzoek blijkt dat in de lijst van goede voornemens voor 2017 'meer sporten en bewegen' ruim op nummer 1 staat. Miljoenen Nederlanders brengen een groot deel van de dag zittend door, zowel op werk als thuis. Omdat uit hetzelfde onderzoek ook blijkt dat lang zitten enorm ongezond is, nam Kassa het innitiatief jou op weg te helpen om meer te gaan bewegen! Kassa daagt jou én je collega’s uit om in februari meer te gaan bewegen! 

  Hoe houd je het vol?

  Meer bewegen? Eén optie is natuurlijk om gelijk na je werk door te gaan naar de sportschool, maar ook in je werkomgeving kun je met kleine aanpassingen al veel winst behalen. Kassa plaatst elke dag een video met tips voor op kantoor. Maar hoe houd je jouw goede voornemen om meer te bewegen ook daadwerkelijk vol?

  Kijk elke zaterdag om 19.55 uur naar Kassa om op de hoogte te blijven van alle consumentennieuws en 'De maand van'.

Gerelateerd

Zomertijd nieuwe site

De zin en de onzin van de zomertijd

Sinds 1977 hebben we in Nederland een zomer- en een wintertijd. Maar waarom ook alweer? En is het wel zo handig?

planet-581239_1280

Een uur in het donker voor de wereld

Zaterdag 25 maart is het tijd voor Earth Hour: de hele wereld dooft haar lichten één uur om de aarde te redden.

twente

Het laatste jaar van FC Twente

Wij spraken Erik Dijkstra over de documentaire en zijn club: "Ik ben nu iemand van de tribune en niet meer de perstribune."