• KLEM krijgt een tweede seizoen

  Rubriek: Series , KLEM

  Het eerste seizoen van KLEM is zo goed ontvangen dat we nu al een tweede seizoen mogen aankondigen.

  De spannende nieuwe dramaserie KLEM met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan krijgt een tweede seizoen. De serie werd goed ontvangen door het publiek en de pers. Naar de eerste aflevering keken bijna 1,4 miljoen mensen. Dit is exclusief het aantal mensen die de eerste aflevering online heeft teruggekeken.

  Speel het KLEM memory spel

  Speciaal voor de gelegenheid hebben we een Memory spelletje gemaakt die je hier kunt spelen.

  Goed ontvangen

  De serie won in september afgelopen jaar al een Gouden Kalf voor de 'Beste Acteur in een Televisiedrama'. Jacob Derwig ontving de prijs op het Gouden Kalverengala in Utrecht. Op de rode loper tijdens de première van de serie vertelden de acteurs dat ze het best spannend vonden wat het publiek er van zou vinden.

  Hans Beerekamp schreef in de NRC dat er 'goed gespeeld en gefilmd' wordt en heeft 'heel veel zin' om meer afleveringen te gaan zien. De LaGarde vond dat Georgina Verbaan de 'grote troef' van de serie is. En het Algemeen Dagblad gebruikt KLEM als voorbeeld van een nieuwe 'kwaliteitsgolf' in televisie drama.

  Nieuw seizoen

  Over het nieuwe seizoen kunnen we nog niet teveel verklappen: op televisie is tenslotte pas 1 aflevering uitgezonden. Maar de opnames voor het tweede seizoen beginnen dit najaar en wordt waarschijnlijk in het najaar van 2018 uitgezonden op NPO 1. Schrijver Frank Ketelaar belooft ons dat de personages die het eerste seizoen overleven bijna allemaal ook weer te zien zullen zijn in het tweede seizoen.

  Kijk KLEM elke donderdagavond om 20.25 uur bij de VARA op NPO 1.

Gerelateerd

hollandshoopheader

Wietplantages regelen en bloed uitsmeren voor je werk

Deze setdressers van Hollands Hoop en Klem kijken er niet van op.

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!