• Cold Feet of niet?

  Rubriek: Klassiekertjes , Series , Cold Feet

  Ken je deze nog, nog, nog...? De Britse serie Cold Feet! Zes dertigers met wel heel erg 'soapy' levens... En ze komen terug!

  In Cold Feet werden de levens gevolgd van zes dertigers uit Manchester. Adam, Pete, Jenny, Karen en David werden geconfronteerd met onderwerpen die je als dertiger tegenkomt: kinderen, relaties, vreemdgaan, scheiden én geluk.

  Die onderwerpen werden gecombineerd met een gezonde dosis Engelse humor en dat bleek zeer herkenbaar voor de dertigers van toen. 

  De serie werd van 1997 tot 2003 uitgezonden door de VARA. Direct na Studio Sport was het op zondagavond tijd voor Cold Feet en dat betekende dat half Nederland er klaar voor zat. De serie was mede daardoor dusdanig succesvol dat de VARA een heuse tv-marathon organiseerde: op dat moment nog nooit eerder vertoond in Nederland.

  Het succes van de serie was niet vanzelfsprekend. Na de opname van de eerste aflevering lag de productie 18 maanden stil. Pas na het winnen van een gouden roos in Montreux werden er meer afleveringen gemaakt, en uiteindelijk telde de serie maar liefst vijf seizoenen. 

  Cold Comeback!

  Na zo'n succes is de hunkering naar een comeback van een programma meestal groot. Dan rijst de vraag: wordt het weer een succes als we het nog eens proberen? Het zal lastig worden om de oude seizoenen te evenaren, maarrr... De makers zijn bezig met een nieuw seizoen! Daarin pakken ze het verhaal weer op, maar dan 13 jaar later. De hoofdpersonages zijn rond de vijftig jaar, alleen voelen ze zich nog steeds dertig...

  Nu wil je natuurlijk weten wanneer het nieuwe seizoen op tv is? Dat is helaas nog niet bekend, maar blijf onze Facebookpagina volgen voor updates!

  Na al die jaren vergeten hoe het er in Cold Feet aan toe ging? Je kunt nú de afleveringen van eerdere seizoenen terugkijken, klik hier! En ander VARA-serienieuws kun je vinden op VARA.nl/series

   

Gerelateerd

Mexican_yoyos

Nostalgisch genieten met rages van toen

Flippo’s, scoubidou touwtjes, Pokémonkaarten en ga zo maar door. Wat verzamelde jij?

Paul en Bart header

Vandaag is het Bart de Graaff-dag!

We gaan terug naar 1997, toen VARA-presentator Paul de Leeuw Bart interviewde over zijn ambities.

ANP-939247

Het is Annie M.G. Schmidt-dag!

Speel de superleuke quiz met weetjes over het werk van Annie M.G. Schmidt.