• Swingend het nieuwe jaar in

  Rubriek: Waan van de Dag , Muziek

  2017 begint goed met het Nieuwjaarsconcert!

  Elk jaar zit je op 1 januari natuurlijk klaar voor het nieuwjaarsconcert. Een verrassend muzikaal feestje, met onverwachte gasten van over de hele wereld, bijzondere verhalen en nieuwe composities van jonge componisten. Ook dit jaar verzorgen we samen met het Nederlands Blazers Ensemble een spetterend begin van het nieuwe jaar! 

  Gimme the Blues

  Yes, hét thema van dit jaar belooft een éxtra swingende editie. Blueshelden, oude bekende nummers, nieuwe blues... alles komt voorbij! Om vast op te warmen voor het nieuwjaarsconcert wijdden we een week lang De Lekkere Track iedere dag aan een lekker bluesnummer. Die vind je hier!

  Ook startte het NBE dit keer een zoektocht naar jonge componisten die niet konden missen bij het Nieuwjaarsconcert. Via een compositiewedstrijd kwamen daar drie jonge componisten uit die zeker een plek verdienen. Heb je nog meer redenen nodig om te kijken? ;) 

  Het Nieuwjaarsconcert is ieder jaar een spektakel. Je zag het Nieuwjaarsconcert op 1 januari om 19.15 uur op NPO 2. De herhaling zie je 7 januari om 13.10 uur op NPO 2.

Gerelateerd

cigarettesaftersex

Giels Lekkere Track

Relax-momentje: zwoele gitaren en de romantische sound van Cigarettes After Sex.

midsommarheader

Feesten als de Zweden op 21 juni!

De langste dag van het jaar is een goede reden voor een feestje, toch?

teske

Giels Lekkere Track

YouTuber becomes singer: de droom van Teske de Schepper is uitgekomen!