Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Pauw top 5: Maarten en zijn 14-jarige dochter waren bij de aanslag in Manchester

28-05-2017
  •  
leestijd 2 minuten
  •  
pauwtop5-ariana
Dit heb je gemist deze week!
Maarten Smit was met zijn dochter bij de aanslag in Manchester: een ooggetuigenverslag
Met terrorisme-expert Jelle van Buuren heeft Pauw het over de aanslag in Manchester en met Gerard van Duykeren over de veiligheid van concerten en evenementen hier in Nederland. Ook zit Maarten Smit aan tafel. Hij was met zijn dochter bij het concert van Ariana Grande in Manchester.
Manchester wordt uitgekamd: terrorisme-expert Quirine Eijkman over dader
De politie van Manchester zegt een netwerk te onderzoeken dat verband houdt met de aanslag. Volgens de politiechef van Manchester wordt om die reden intensief in en rond de stad gezocht. De Britse minister van Binnenlandse Zaken Rudd zei al dat de dader waarschijnlijk niet alleen handelde. Terrorisme-expert Quirine Eijkman doet onderzoek naar radicalisering en extremisme en was te gast bij Pauw.
Hemelvaartspecial: vier zusters over hun leven in het klooster in Vogelenzang
De drie jongste zusters van de Karmelietessen van het goddelijk hart van Jezus: Zusters Hannah, Maria Goretti, Maria Gratia en moeder-overste Elvira Maria over hun leven in het klooster in Vogelenzang.
Herman Pleij over geluk
Wat is geluk? En hoe lang streven we al naar een gelukkig leven? Deze week is bekendgemaakt dat Herman Pleij een essay zal schrijven over geluk voor de aanstaande maand van de geschiedenis, die jaarlijks in oktober valt. Bij Pauw licht Pleij alvast een tipje van de sluier op:
Caro Emerald en Blaudzun over hun muziekproject met Syrische vluchtelingen
Blaudzun en Caro Emerald zetten het muziekproject Sounds of Change op, dat inhoudt dat ze in Paradiso Amsterdam gaan optreden met vluchtelingen. Ze vertellen hierover bij Pauw!
Hier kun je nog meer Pauw vinden!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!