• Peter Heerschop op je radio

  Rubriek: Informatief , Lachen , VARiA , VARA vooruit

  Een gloednieuwe radioshow in het weekend: Daar Zal Je 'M Hebben!

  Ja, je leest het goed! Peter Heerschop (juist, die ken je vast nog wel van onder andere de serie Jeuk) start een nieuwe radioshow. Ieder laatste weekend van de maand vult hij zijn programma met cabaretiers, acteurs en andere opvallende theatermakers. 

  Hoe de radioshow eruit komt te zien? Live vanuit De Kleine Komedie spreekt Peter met een cabaretier of theatermaker direct nadat hij of zij van het podium stapt. Wat ging er goed? Wat niet? Minutieus wordt de avond doorgenomen. Van de ontvangst in het theater tot het publiek op de achterste rij. Van het starend wachten, de eenzame concentratie in de kleedkamer tot de bizarre ontmoetingen bij de artiesteningang. Er valt veel te bespreken! Seks, drugs en een saucijzenbroodje bij een tankstation.

  Nieuwsgierig? De eerste uitzending van Daar Zal Je 'M Hebben hoor je van 25 op 26 februari tussen 00.00 uur en 01.00 uur op NPO Radio 1. 

   

Gerelateerd

emilio-guzman-ouderenzorg-header

Emilio Guzman | Ouderenzorg

Elke dag leest Emilio wel ergens in de krant dat er weer wordt bezuinigd, bijvoorbeeld op de ouderenzorg. Maar dat komt hem nou net niet zo goed uit.

Zomertijd nieuwe site

De zin en de onzin van de zomertijd

Sinds 1977 hebben we in Nederland een zomer- en een wintertijd. Maar waarom ook alweer? En is het wel zo handig?

planet-581239_1280

Een uur in het donker voor de wereld

Zaterdag 25 maart is het tijd voor Earth Hour: de hele wereld dooft haar lichten één uur om de aarde te redden.