Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Recept | Rosé-Sangria

02-06-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
214 keer bekeken
  •  
WhatsApp Image 2017-06-01 at 12.26.34
Moeilijk? Zeker niet
Duurt lang? Valt mee. Het is vrij snel bereid maar het is het lekkerst als de sangria even in de koelkast staat.
Lekker? Super lekker!
Wat vonden onze collega’s? “Heel zoet maar wel fris, perfect voor een warme zomeravond”

Recept

Op basis van dit recept

Ingrediënten:

Rosé-sangria

Bereiding:

1| Maak eerst de siroop. Breng daarvoor 100 ml water aan de kook in een kleine steelpan. Haal de pan van het vuur als het kookt en voeg de suiker toe. Roer tot de suiker compleet is opgelost. Laat het mengsel compleet afkoelen.
2| Schil de peren en de perziken en snij al het fruit in stukjes. Bewaar een aantal frambozen voor leuke garnering.
3| Doe al het fruit in een kan, voeg de sinaasappellikeur en de siroop toe en schenk de fles rosé uit in de kan. Roer alles goed door mekaar. Zet de kan in de koelkast en laat minimaal een half uur lekker intrekken. 
Geniet ervan en vergeet niet het fruit ook lekker op te eten!
Met deze sangria in de hand lekker barbecueën? Kijk hier voor tips voor de perfecte barbecue! Heb je nog niet genoeg van zomerse lekkernijen? Probeer dan ook deze frisse citroentaart.
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!