• The Graham Norton Show

  Rubriek: Klassiekertjes

  De reden dat jij vanavond om 22.25 thuis op de bank moet zitten!

  De twintigste reeks van The Graham Norton Show is weer elke zondag op je beeldbuis te zien. Deze klassieker is al vanaf 2007 te zien. In deze show nodigt de Ierse komiek Graham Norton elke week beroemde, bijzondere en leuke gasten uit om bij hem op de rode bank te komen zitten. Vanavond is de tweede uitzending van het nieuwe seizoen van de show vol humor en muzikale optredens. Sluit daarom je weekend op een grandioze wijze af met de grootste sterren en Graham Norton zelf.

  Rode-Bankzitters

  Wie worden er in de show van vanavond vereerd met een plekje op de bank van Graham? Er is een volledig Britse bank-bezetting met niemand minder dan actrice Rosamund Pike, stand-upkomiek Michael McIntyre, componist Andrew Lloyd Webber en de rockband Coldplay. Coldplay zal deze avond de zaal muzikaal entertainen met een track van hun nieuwste album 'A Head Full of Dreams'. Rosamund Pike zal haar nieuwste film 'A United Kingdom' bespreken die op 25 november in de bioscopen wordt verwacht. Verder gaat Michael McIntyre terugkeren met een tweede seizoen van zijn show 'Michael McIntyre's Big Show' en zal hierover vertellen bij Graham. Andrew Lloyd Webber maakt zich klaar voor de Londense première van zijn nieuwste show op Broadway. 

  Kun je er écht niet bij zijn?

  Mocht je de aflevering van vanavond niet kunnen bekijken, wees dan niet getreurd. Volgende week kun je gewoon weer kijken naar deze leuke show. Pak daarom je agenda er nu bij en krabbel de show alvast in je agenda! Deze uitzending wordt de rode bank namelijk bezet door de Amerikaanse acteurs Tom Hanks en Joseph Gordon-Levitt en vanuit de Engelse kant door acrtice Gemma Arterton, baan- en veldloper Mo Farah en singer-songwriter Olly Murs.

  Kun je er wel gewoon bij zijn? Kijk dan vanavond naar The Graham Norton Show om 22.25 uur op NPO 3! 

Gerelateerd

Mexican_yoyos

Nostalgisch genieten met rages van toen

Flippo’s, scoubidou touwtjes, Pokémonkaarten en ga zo maar door. Wat verzamelde jij?

Paul en Bart header

Vandaag is het Bart de Graaff-dag!

We gaan terug naar 1997, toen VARA-presentator Paul de Leeuw Bart interviewde over zijn ambities.

ANP-939247

Het is Annie M.G. Schmidt-dag!

Speel de superleuke quiz met weetjes over het werk van Annie M.G. Schmidt.