Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Topsport in een serie!

28-04-2017
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
63 keer bekeken
  •  
waldemar-torenstra-over-vechtershart-in-pauw
Waldemar Torenstra ging voor de serie Vechtershart , een dramaserie van BNN, helemaal tot het gaatje. Dit vergt acteur-zijn soms ook van je. En dan moet je het maar kunnen!

Aan tafel bij Pauw: Waldemar en Marloes Coenen over Vechtershart

Het tweede seizoen van de dramaserie is onlangs begonnen. Deze serie is bekroond met een TV-beeld! In dit nieuwe seizoen duikt hoofdrolspeler Waldemar Torenstra in de wereld van MMA (Mixed Martial Arts). Maar om deze rol te kunnen spelen, heeft de acteur zich zelf fysiek behoorlijk moeten voorbereiden. Voor het nieuwe seizoen was deze voorbereiding nog zwaarder dan bij de eerste reeks.
Gelukkig zijn er op de set en in de serie zelf een aantal professionele MMA-vechters aanwezig. Zo ook Marloes Coenen. Zij kondigde recentelijk haar afscheid van de sport aan. En dat na zeventien jaar van toewijding! In een uitzending van Pauw vertellen Waldemar en Marloes over de serie Vechtershart en de wereld van MMA:

Echte sporters in een echte serie

En Marloes Coenen is niet de enige grote naam die in de serie voorbij is gekomen. Ook Rico Verhoeven heeft zijn Vechtershart-debuut gemaakt: 

Ken je de serie nog niet?

Bekijk dan even deze trailers:
Meer over dramaseries? Kijk dan even hier!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!