Een eerlijk gelijkwaardig Nederland. Wij zijn voor. Jij ook?

Uitreiking Jan Wolkerprijs voor beste natuurboek

05-10-2016
  •  
leestijd 1 minuten
  •  
Jan Wolkers prijs klein
De Jan Wolkersprijs is bedoeld voor het beste natuurboek en werd eerder gewonnen door Remco Daalder en Simon van der Geest. Het programma Vroege Vogels maakt op zondag 16 oktober live in de radiouitzending de winnaar bekend. En jij kunt er bij zijn!

De uitreiking

Genomineerd dit jaar zijn: Botanische Revolutie (Norbert Peeters), De Grutto (Albert Beintema), Dit is mijn hof (Chris de Stoop), In krabbengang door kreeftenboeken (Alex Alsemgeest en Charles Fransen) en Zoektocht naar het Paradijs (Arita Baaijens). De jury zal uit deze vijf fantastische boeken de publicatie selecteren die zij het beste vinden passen bij de Jan Wolkersprijs, die naast een literair portret ook een geldprijs behelsd.
Na de uitreiking krijgt het publiek de kans om lezingen van deze genomineerde schrijvers te bezoeken. Daarnaast zijn er excursies onder leiding van een professionele gids door het Leiden van Jan Wolkers.

Gratis bijwonen

Wil je hier bij zijn? De radiouitzending en lezingen vinden plaats in Museum De Lakenhal in Leiden. De excursies starten hier in de buurt. En het is helemaal gratis! Klik hier om u aan te melden.
Let zelf even goed op de tijden, mocht u zowel naar een lezing als een excursie willen. Alle activiteiten vinden plaats in de ochtend en vroege middag op zondag 16 oktober in Leiden.
Wilt u meer weten? Kijk dan op de pagina van Vroege Vogels!
Delen:

Praat mee

onze spelregels.

avatar
0/1500
Bedankt voor je reactie! De redactie controleert of je bericht voldoet aan de spelregels. Het kan even duren voordat het zichtbaar is.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Meld je snel en gratis aan voor de BNNVARA nieuwsbrief!