• Vers op de buis

  Rubriek: DWDD , Informatief , Series , VARA vooruit

  Je hoeft voorlopig je bank niet af, want er zijn genoeg nieuwe programma's op tv!

  Dus trek je onesie aan en zet een bak popcorn klaar, want het nieuwe tv-seizoen gaat beginnen. Hier even op een rij wat je van ons kan verwachten:

  Wie steelt mijn show?

  Ooit al een keer het podium willen delen met Paul de Leeuw? Dat kan in zijn nieuwe programma waar hij mee door het land trekt. Vanaf 7 januari zie je Wie steelt mijn show elke zaterdag om 21.25 uur op NPO 1.

  DWDD

  De dagelijkse talkshow met gastheer die sneller praat dan het licht is na een korte winterstop weer terug. Vanaf 9 januari zie je DWDD weer elke werkdag om 19.00 uur op NPO 1.

  Klem

  KLEM is de spannende dramaserie van de makers van Overspel met in de hoofdrollen Barry Atsma, Jacob Derwig en Georgina Verbaan. Wat als je een keurige weduwnaar bent en je dochter hartsvriendinnen blijkt te zijn met de dochter van een beruchte crimineel? Vanaf 19 januari elke donderdag om 20.30 uur op NPO 1.

  Follow The Money

  Follow the Money is een Deense dramaserie die ons meeneemt in de wereld van de financiële crime, waar hebzucht en machtswellust overheersen. Eerder dit jaar zond de VARA het eerste seizoen uit. In het tweede seizoen onderzoekt de frauderecherche wederom misdaad binnen de allermachtigste Deense banken. Seizoen 2 van Follow the Money is vanaf 9 januari elke maandag om 22.55 uur te zien op NPO 2.

  Per Seconde Wijzer

  De oudste quiz op de Nederlandse televisie gaat nog wel even door. En ook dit seizoen speel je weer mee met de app en maak je kans op het Per Seconde Wijzer-horloge. Vanaf 23 januari elke werkdag om 19.25 uur op NPO 2. 

  2 voor 12

  En de op één na oudste quiz op televisie gaat ook weer van start. Download de app en speel 2 voor 12 zelf mee! Vanaf 27 januari elke vrijdag om 20.25 uur op NPO 2.

  Rambam

  Het weer tijd voor nieuwe onthullingen, ontmaskeringen en kamervragen. Kortom, een nieuw seizoen van Rambam. Vanaf donderdag 12 januari elke donderdag om 22.00 uur op NPO 3.

  Wil je meer updates over onze programma's? Volg ons dan op Facebook, Twitter en Instagram.

   

Gerelateerd

255.w635.1e78f6c.3912a21

Strijders: Meyer Sluyser

Nederlandse radiocommentator, VARA-kopstuk, journalist en schrijver en socialist in hart en nieren. Een portret van Meyer Sluyser.

midsommarheader

Feesten als de Zweden op 21 juni!

De langste dag van het jaar is een goede reden voor een feestje, toch?

246.w440.d41b9ca.62b8ea8

Gerrit Jan Zwertbroek

Van linkse radiomaker tot rechtse monnik: geen verhaal is zo vreemd als dat van VARA- oprichter Gerrit Jan Zwertbroek.