• Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

  Rubriek: Series , KLEM

  Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!

  Wist je dat…

  De leader van KLEM is ontwikkeld door hetzelfde team dat ook de leader en de vormgeving voor de serie Overspel heeft gemaakt? De leader is opgedeeld in kaarten? En dat je in elke kaart een letter uit het woord KLEM terugvindt?

  Letterlijk 'KLEM':

  Daarnaast zit in de leader elk personage letterlijk KLEM. Zo neemt bijvoorbeeld de 'K' steeds meer ruimte in zodat Hugo als het ware weggedrukt wordt. Dit geldt voor de hele leader en ook voor het logo aan het einde: het beeldmerk krijgt weinig lucht, de letters zitten KLEM tegen elkaar en tegen de randen van het beeld.

  Follow The Leader

  Het is nu waarschijnlijk wel duidelijk: er is iets met de leader! Er komen namelijk ook bepaalde symbolen in voor. Zo hebben beide families een eigen symbool dat aansluit bij het personage. Hugo werkt bij de Belastingdienst en beschermt zijn familie als: EEN LEEUW. Marius, met een aanzienlijk meer duistere kant, heeft een tatoeage in zijn nek van EEN SCHORPIOEN. In iedere kaart is er daarom (soms goed verstopt) een leeuw of schorpioen (of beide) terug te vinden. 

  En nu aan jou de vraag om deze in totaal elf symbolen te vinden. Om je een beetje op weg te helpen geven wij alvast een tip: er zit een schorpioen-patroon in de stropdas van Hugo. Hoeveel van de andere tien verborgen symbolen kun jij ontdekken? Let op: sommige symbolen zitten echt goed verborgen! 

  Ik weet het!

  Denk jij dat je het weet? Reageer dan onder deze Facebookpost! De drie mensen die als eersten alle elf de symbolen raden winnen de DVD! 

  Kijk KLEM elke donderdagavond om 20.30 uur bij de VARA op NPO 1. En volg KLEM op Facebook

   

Gerelateerd

hollandshoopheader

Wietplantages regelen en bloed uitsmeren voor je werk

Deze setdressers van Hollands Hoop en Klem kijken er niet van op.

HollandsHoop

Politie valt de set van Hollands Hoop binnen!

Tijdens de opnames van het tweede seizoen was er een politie-inval op de set.

KLEM_Leader_WIP_Impression

Win de DVD van het eerste seizoen van KLEM!

Wat je moet doen? Dat lees je hieronder!