• Bijwonen van programma's

  Hoe kan ik reserveren?
  Wilt u aanwezig zijn in de studio tijdens een van onze uitzendingen en een uniek kijkje nemen achter de schermen? Dat kan!

  Ga naar onze website: tvtickets.nl om de mogelijkheden te bekijken én om direct een reservering te maken.

  (Personeels-) Uitje met een groep?
  Bij een aantal van onze uitzendingen is het mogelijk om met een groep een bezoek te brengen aan de studio.
  Leuk als personeelsuitje of als activiteit voor de studentenvereniging bijvoorbeeld. In een aantal gevallen is het nog gratis ook! 

  Mail naar publiek@vara.nl voor meer informatie, of gebruik onderstaand contactformulier.

  Kan ik een ticket meerdere keren printen?
  Een ticket kan meerdere keren geprint worden. Het ticket is voorzien van een unieke streepjescode; zodra deze één keer gescand is, is het ticket niet langer geldig. U krijgt dus maar één keer toegang. 

  Het ticket is persoonsgebonden, ieder heeft haar/zijn eigen ticket nodig.

  Ik kan niet aanwezig zijn. Wat nu?
  Tickets zijn persoonsgebonden en niet overdraagbaar.

  Neem contact op met VARA Publieks- en Ledenservice om de mogelijkheden te bespreken.
  Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Geen/ Niet alle tickets ontvangen
  Ieder ticket is persoonsgebonden. Iedereen ontvangt haar/zijn ticket persoonlijk op het door u opgegeven mailadres. Het ticket mailen we binnen 24 uur na het maken van de reservering en, in geval van een aantal programma's, na ontvangst van de betaling.

  Controleer of de betaling is gelukt de mail met het e-ticket niet in uw spambox van uw e-mailprogramma terecht is gekomen.

  Heeft u, of een van de personen waar u voor heeft gereserveerd, geen ticket ontvangen? Neem dan contact op met VARA's Publieks- en Ledenservice.
  Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Wordt u niet herkend als lid?
  Neem dan contact op met VARA's Publieks- en Ledenservice door te bellen naar 0900-0123 (0cpm).
  Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Algemene voorwaarden reserveren
  Op de reserveringen op tvtickets.nl zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.  Onze algemene voorwaarden vindt u hier.

Stel hier uw vraag

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.