• VARA-lidmaatschap

  Nieuw rekeningnummer:
  Met ingang van juni 2017 heeft de VARA haar bankzaken ondergebracht bij de Rabobank. Hiermee wijzigt ook ons IBAN rekeningnummer. Ons nieuwe IBAN eindigt op 375.

  • Als uw betalingen via automatische incasso verlopen, dan hoeft u niets te doen. Deze worden automatisch omgezet.

  • Betaalt u per acceptgiro, dan wordt vanaf nu ons nieuwe IBAN daarop vermeld. U kunt dit nieuwe rekeningnummer overnemen, wanneer u uw contributie overmaakt.

  Als u nog vragen heeft, dan kunt u deze stellen via ons contactformulier onderaan deze pagina of bel tijdens kantooruren met de medewerkers van VARA Publieks- en Ledenservice op 0900-0123.


  Wat is mijn relatienummer?

  Wij hebben uw relatienummer bevestigd per brief of per e-mail.
  Kunt u uw relatienummer niet vinden? Neemt u dan contact op met de afdeling Publieks- en Ledenservice via onderstaand contactformulier.
  Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Hoe kan ik een wijziging doorgeven?
  Wijzigingen kunt u doorgeven aan de afdeling Publieks- en Ledenservice. Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Op welke manier kan ik betalen?
  U kunt via een acceptgirokaart of per automatische incasso betalen.

  Wat zijn de voordelen?
  Al onze mooie programma's op radio en tv kunnen wij als VARA alleen maar maken, omdat we gesteund worden door onze leden.

  Uw lidmaatschap biedt u leuke voordelen. Zo kunt u exclusieve filmpreviews bijwonen, meedoen aan bijzondere win- en kortingsacties, betaalt u geen verzendkosten in de VARA-webshop en kunt u gratis óf met korting uitzendingen bijwonen van bijvoorbeeld De Wereld Draait Door, Pauw, De Kwis en Kassa. Ook kunt u zich opgeven voor het ledenpanel om mee te praten over VARA-programma's.

  Voor een volledig overzicht van al uw voordelen als VARA-lid gaat u naar leden.vara.nl.

  Wat kost een lidmaatschap?
  Het reguliere tarief is €10,00 per jaar. U ontvangt geen VARAgids, maar u kunt wel gebruik maken van al onze voordelen.

  Voor een volledig overzicht van al uw voordelen als VARA-lid gaat u naar onze site leden.vara.nl.

  Hoe kan ik VARA-lid worden?
  Ga naar onze website: wordlid.vara.nl.

  Kan ik ook VARA-lid worden als ik in het buitenland woon?
  Het is niet mogelijk om VARA-lid te worden als u woonachtig bent in het buitenland.

  Hoe kan ik opzeggen?
  Het snelst regelt u dit door telefonisch contact op te nemen met VARA’s Publieks- en Ledenservice.
  Wij zijn elke werkdag, tijdens kantooruren, bereikbaar via 0900-0123 (0cpm) of u kunt gebruik maken van onderstaand contactformulier.

  Wanneer moet het lidmaatschap betaald zijn?
  De betaling van uw lidmaatschap moet vóórdat de nieuwe abonnementsperiode ingaat gedaan zijn. Als u een automatische machtiging heeft afgegeven voor betaling, dan zullen wij circa zeven dagen voor aanvang van de nieuwe abonnementsperiode het bedrag incasseren van het door u opgegeven rekeningnummer. De acceptgirokaart ontvangt u ongeveer vier weken voor de nieuwe abonnementsperiode.

  Wat is mijn opzegtermijn?
  Voor het beëindigen van uw ondersteunend lidmaatschap voor onbepaalde tijd geldt dat u uiterlijk een maand voor het ingaan van een nieuwe periode dient op te zeggen. Het lidmaatschap is per jaar opzegbaar.

Stel hier uw vraag

Staat het antwoord op uw vraag niet tussen bovenstaande veelgestelde vragen? Vul dan het onderstaande contactformulier in.