• Pauw Specials

  Rubriek: Pauw , Informatief

  Op maandag 19 en dinsdag 20 december worden er twee speciale uitzendingen van Pauw uitgezonden op NPO 1.

  Pauw Specials: 19 december 2016

  Na afloop van de laatste aflevering van de documentairereeks Schuldig, over bewoners in de Amsterdamse Vogelbuurt en hun schulden, praat Jeroen Pauw in de studio door met alle hoofdpersonen.

  Hoe gaat het nu met Ron en Ramona? Zij werden met hun kinderen op straat gezet, toch weigerden zij schuldhulpverlening. Carmelita moet rondkomen van dertig euro in de maand en van de Schuldhulpverlening moest ze haar geliefde Ziggo-abonnement opgeven. Een kijker kwam te hulp. En Ditte, die door schulden op de Voedselbank is aangewezen, kreeg naar aanleiding van de serie huwelijksaanzoeken. 

  Een op de zes Nederlandse huishoudens heeft problematische schulden. Hoe komt dat toch? Jeroen praat door over de oorzaken van de schulden en oplossingen met deurwaarder Ed Krom, directeur van Doras Will van Schendel en de Amsterdamse wethouder Arjan Vliegenthart. Ook Ester Gould en Sarah Sylbing, de makers van de documentairereeks, komen aan het woord. 

  Pauw Specials: 20 december 2016

  We hebben een roerig jaar achter de rug en juist daarom in de laatste Pauw van 2016 blikt Jeroen terug naar het mooiste van het afgelopen jaar: wat was het mooiste moment, de meest inspirerende speech of het mooiste beeld van 2016?

  Te gast zijn minister Schippers, Olympisch turnkampioen Sanne Wevers, Charles Groenhuijsen, Nora el Koussour, Robert Moszkowicz, Marike Stellinga, Albert Verlinde, Sheila Sitalsing en cabaretier Johan Fretz.

  De Pauw Specials worden uitgezonden om 23.00 uur bij de VARA op NPO 1. Meer Pauw? Bekijk de officiële pagina!

Gerelateerd

lentekleuren_58c7922eac8c3_medium

Het is lente! Toch?

Want wanneer begint de lente nou precies?

floortjetalenpixels

De bijzondere talen van Floortje

Faeroƫrs of Bislama: ooit van gehoord?

pauwtop5pixels

Pauw top 5: Wouter Bos over PvdA-nederlaag

We blikken terug op een turbulente verkiezingsweek.